Google lanseaza reclame AdWords pentru Android si iPhone

Autor:  | Publicat în:  Google 1.311 ori
<b>Google lanseaza reclame AdWords pentru Android si iPhone</b>Google formateaza acum textul reclamelor AdWords si imaginile reclamelor pentru browserele folosite pe terminalele iPhone si Android. Reclamele pot fi unele adresate doar publicului de pe telefonul mobil si pot fi create din cele standard care ruleaza si...

Google formateaza acum textul reclamelor AdWords si imaginile reclamelor pentru browserele folosite pe terminalele iPhone si Android.

Reclamele pot fi unele adresate doar publicului de pe telefonul mobil si pot fi create din cele standard care ruleaza si pe webul "desktop". Noile reclame vor functiona si pe alte telefoane cu browsere full HTML, pe masura ce ele vor fi lansate. Va reamintim ca atat iPhone, cat si Android G1 dispun de browsere full bazate pe Webkit.

Advertiserii care doresc sa isi directioneze reclamele catre publicul utilizator de iPhone-uri si handseturi G1 vor trebui sa acceseze optiunea "Campaign Settings" din contul lor AdWords. Apoi, ei vor selecta "iPhones and other mobile devices with full Internet browsers" sub optiunea "Device Platform".

Pentru mai multe detalii, urmariti acest clip video care explica oferta Google.

Sursa: Techcrunch.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×