Telefonul Coco Chanel, un rival futurist pentru LG Prada

3.777 ori
<b>Telefonul Coco Chanel, un rival futurist pentru LG Prada</b>De fiecare data cand un mare brand din industria modei s-a aliat cu un producator de terminale mobile, produsul rezultat a fost unul de exceptie (vezi LG Prada si Samsung Armani). Ce ce ar face Coco Chanel exceptie? Telefonul mobil branduit cu logo-ul...

De fiecare data cand un mare brand din industria modei s-a aliat cu un producator de terminale mobile, produsul rezultat a fost unul de exceptie (vezi LG Prada si Samsung Armani). Ce ce ar face Coco Chanel exceptie? Telefonul mobil branduit cu logo-ul casei de moda este deocamdata un concept, dar unul superb.

Aruncand o privire pe concept-phones.com am fost surprinsi placut de designul in stil "tableta de ciocolata" al acestui terminal. Amintind vag de primele schite ale lui Google Phone, terminalul ce poarta numele de Choco Phone este creatia lui Fred de Garilhe, un nume familiar printre designerii de telefoane concept. Handsetul integreaza o tehnologie bazata pe fibra optica, folosita pentru a afisa imagini pe display-ul terminalului.

Aceasta tehnologia foloseste 12 micro fibre, usoare, care asigura o buna luminozitate si mentin telefonul la o greutate rezonabila. Partea atractica a lui Choco Phone este mecanismul glisant, care include display-ul si tastele importante, separat de keypadul numeric. Atunci cand telefonul este "inchis" el va arata exact ca o tableta de ciocolata, devenind brusc foarte compact, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus. Va reamintim ca acesta este un concept si sansele ca terminalul sa intre in productie in curand sunt minime.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×