Telefonul concept Attraction, handset la moda pentru domnisoare

1.664 ori
<b>Telefonul concept Attraction, handset la moda pentru domnisoare</b>Telefonul din imaginile urmatoare este un concept creat de catre Jose luis Arroyo Velazques, dupa un design de Ivette Lakatos. Handsetul poarta numele de Attraction si pare destinat unui public feminin. Acest telefon fashion este unul cu clapeta, iar...

Telefonul din imaginile urmatoare este un concept creat de catre Jose luis Arroyo Velazques, dupa un design de Ivette Lakatos. Handsetul poarta numele de Attraction si pare destinat unui public feminin.

Acest telefon fashion este unul cu clapeta, iar stilul sau elegant este dovedit si de motivul floral din partea superioara a display-ului interior. Tastatura handsetului concept pare una confortabila si usor de utilizat, in vreme ce mecanismul navigational nu va da batai de cap unui posesor de telefoane Samsung sau LG.

Attraction

Ramane de vazut daca acest terminal va deveni vreodata mai mult decat un concept, designul sau facandu-l candidat pentru o lansare asiatica, de vreme ce acest gen de handseturi nu prea apar pe piata europeana sau americana.

Sursa:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×