Castile pot provoca interferente care afecteaza accesoriile medicale cardiologice

1.419 ori
<b>Castile pot provoca interferente care afecteaza accesoriile medicale cardiologice</b>Castile iPod-urilor sau cele compatibile cu alte playere muzicale pot face rau nu doar auzului ci si inimii utilizatorului, mai ales daca acesta are un pacemaker sau un defibrilator implantat. Reuters ne informeaza ca un studiu recent efectuat arata ca...

Castile iPod-urilor sau cele compatibile cu alte playere muzicale pot face rau nu doar auzului ci si inimii utilizatorului, mai ales daca acesta are un pacemaker sau un defibrilator implantat.

Reuters ne informeaza ca un studiu recent efectuat arata ca plasarea castilor prea aproape de piept ar putea impiedica buna functionare a accesoriilor medicale anterior mentionate. Pacientii nu ar trebui sa puna telefonul mobil, care contine magneti in buzunarele unei camasi, sau aproape de piept, riscand sa perturbe ritmul batailor inimii, stabilit de gadgeturile implantate.

Pacemakerele trateaza inimile cu ritm scazut al batailor, in vreme ce defibrilatoarele implantate incetinesc inimile cu batai prea rapide. Cercetatorii au testat 8 modele diferite de casti ale MP3 playerelor depistand interferente in cazul 14 pacienti din cei 60 participanti la studiu. In majoritatea cazurilor, inlaturarea castilor a readus buna functionare a pacemakerelor sau defibrilatoarelor, iar problemele dispareau si atunci cand headseturile se aflau la cel putin 3 centimetri de pielea utilizatorului.

Sursa: Reuters.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×