Telefonul concept LINC vine cu un serviciu pe care nu il poti refuza

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.178 ori
<b>Telefonul concept LINC vine cu un serviciu pe care nu il poti refuza</b>V-am mai vorbit despre initiative "verzi" si terminale care salveaza planeta prin reciclare si consum de energie nepoluanta, dar cei de la LINC au o idee noua. Ce ati spune daca ati putea inchiria telefoane mobile cu anul, primind altele in schimb si...

V-am mai vorbit despre initiative "verzi" si terminale care salveaza planeta prin reciclare si consum de energie nepoluanta, dar cei de la LINC au o idee noua. Ce ati spune daca ati putea inchiria telefoane mobile cu anul, primind altele in schimb si recicland vechile modele uzate?

LINC ofera astfel de telefoane timp de un an clientilor sai, care apoi trimit terminalele inapoi companiei, pentru a le recicla. Producatorul trimite noi handseturi clientilor, dupa ce toate informatiile personale si datele stocate pe vechiul telefon sunt transferate pe cel nou. Astfel, nici nu se va cunoaste ca ati schimbat telefonul cu unul nou, mai ales pentru cei care nu sunt la curent cu oferta.

Vechiul telefon, trimis la "casat" va fi preluat de LINC, iar componentele sale vor fi folosite pentru a fabrica noi terminale mobile. Dupa ce am vazut telefoane fabricate din bambus, care includ seminte ale acestei plante si ajuta la producerea de oxigen si la refacerea stratului de ozon, iata ca seria terminalelor ecologice continua. Defectul acestor initiative? Faptul ca mereu vedem "concepte" si rareori ele ajung pe piata, din cauza popularitatii lor scazute.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×