TOATE aplicatiile Google pe telefon, prin Google2GO!

1.364 ori
<b>TOATE aplicatiile Google pe telefon, prin Google2GO!</b>In cazul in nu va puteti lipsi de aplicatiile si serviciile Google, avem o aplicatie freeware extrem de utila pentru dumneavoastra: Google2GO. Aceasta va permite sa intrati in universul Google, cautand orice continuturi doriti de pe terminalul...

In cazul in nu va puteti lipsi de aplicatiile si serviciile Google, avem o aplicatie freeware extrem de utila pentru dumneavoastra: Google2GO.

Aceasta va permite sa intrati in universul Google, cautand orice continuturi doriti de pe terminalul dumneavoastra mobil. Google2GO permite accesarea tuturor serviciilor mobile puse la dispozitie de Google, inclusiv Google News, Google Notes, Google Local Search, Google Calendar, Google Web/Image Search, Google Reader, Google Docs sau Picasa. Evident, va veti putea verifica emailul cu ajutorul variantei mobile a lui Gmail, inclusa de asemenea pe lista.

La sectiunea "alte servicii" ne intalnim cu Amazon si eBay, ideale pentru vanatorii de preturi mici, dar si Weather.com, in cazul in care calatoriti mult si doriti sa stiti cum e vremea in Peru. Ultimele de pe lista de feature-uri ale lui Google2GO sunt Wikipedia si Dictionary/Thesaurus, util pentru persoanele care nu cunosc bine limba engleza sau au doar un lapsus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×