Telefonul concept Motorola Briq este un dual slider cu touchscreen

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.420 ori
<b>Telefonul concept Motorola Briq este un dual slider cu touchscreen</b>Un nou telefon concept Motorola si-a facut aparitia ieri pe web, purtand numele de Briq si prezentandu-se in fata publicului cu un design nonconformist, dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos: Briq este creatia lui Piotr Paczkowski si se pare ca...

Un nou telefon concept Motorola si-a facut aparitia ieri pe web, purtand numele de Briq si prezentandu-se in fata publicului cu un design nonconformist, dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos:

Briq este creatia lui Piotr Paczkowski si se pare ca avem de-a face cu un telefon dual slider, dotat cu o tastatura bizara, sau mai bine zis doua. In partea inferioara a handsetului se afla un keypad numeric cu cifrele plasate pe diagonala si o jumatate de tastatura QWERTY, in vreme ce in partea superioara a telefonului se afla inca o tastatura, cu restul de taste QWERTY.

Ideea are mai mult sens, daca terminalul este utilizat pe orizontala si ne intrebam daca exista si o tastatura virtual pe acel display full touchscreen. In plus, telefonul soseste cu o pereche de casti aratoase cu telecomanda, care ofera control complet asupra functiilor muzicale ale telefonului. Iata ca acest handset soseste insotit de inca un telefon Motorola misterios, despre care nu avem nici o informatie, ce poate fi admirat mai jos:

Motorola Briq

Sursa

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×