Telefonul concept multimedia arata ca un HTC cu o "catare" foto

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.441 ori
<b>Telefonul concept multimedia arata ca un HTC cu o "catare" foto</b>Daca ar fi sa presupunem ce brand poate fi asociat cu acest telefon concept, atunci acesta ar fi cu siguranta HTC, desi probabil si Samsung ar putea crea un astfel de terminal. Telefonul concept din imaginea de mai sus este opera lui Aleix Ingles Elias,...

Daca ar fi sa presupunem ce brand poate fi asociat cu acest telefon concept, atunci acesta ar fi cu siguranta HTC, desi probabil si Samsung ar putea crea un astfel de terminal.

Telefonul concept din imaginea de mai sus este opera lui Aleix Ingles Elias, care il numeste un handset multimedia dotat cu carcasa transparenta si o tasta navigationala, care este de fapt o gaura in carcasa, servind drept catare pentru camera foto. Aceasta idee de design aminteste de conceptul LG Synthesis, care de asemenea sosea cu o carcasa gaurita in acelasi scop.

Am putea presupune si ca acest smartphone va primi brandingul Sony Ericsson, eventual XPERIA, daca sub ecran se afla o tastatura QWERTY. Sau poate seria "P" a inviat, dupa ce Paris P5 fusese anulat. Nu neglijam nici sansele foarte reduse ca terminalul sa fie un E-TEN, desi lookul sau "jucaus" nu se potriveste cu handseturile business ale companiei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×