Nokia Italia vinde acum handsetul N85, fanii OLED sunt optimisti

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.288 ori
<b>Nokia Italia vinde acum handsetul N85, fanii OLED sunt optimisti</b>N85 fusese anuntat pentru luna septembrie, dar termenul acestei lansari nu a fost respectat, astfel ca telefonul nu poate fi obtinut acum, decat prin metode mai putin legale. Ei bine, iata ca Nokia Italia ofera vestea cea buna fanilor: N85 este acum...

N85 fusese anuntat pentru luna septembrie, dar termenul acestei lansari nu a fost respectat, astfel ca telefonul nu poate fi obtinut acum, decat prin metode mai putin legale. Ei bine, iata ca Nokia Italia ofera vestea cea buna fanilor: N85 este acum disponibil.

Cel putin stim asta, in ce priveste "La Terra Del'Amore", unde handsetul se afla in stocuri si este disponibil pentru livrare la pretul de 549 de euro. Telefonul poate fi achizitionat intr-o varianta de culoarea "cuprului", asta daca pagina sa oficiala este corecta in cazul acestui dual slider cu display OLED.

La un astfel de pret, terminalul concureaza cu iPhone 3G, cel putin in Romania, oferind muzica, jocuri si Internet intr-un ambalaj aratos specific Nokia. Retineti faptul ca telefonul este disponibil "la liber", astfel ca nu avem indicii in legatura cu operatorul care-l va adopta, pastrat de obicei si in restul tarilor in care soseste handsetul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×