Telefonul concept Nokia 101, mai bun decat Morph?

2.065 ori
<b>Telefonul concept Nokia 101, mai bun decat Morph?</b>Din seria telefoanelor futuriste marca Nokia, soseste modelul 101, un candidat promitator pentru popularul Morph, pe care vi-l prezentam in urma cu o luna: Telefonul este programat pentru lansare in anul 2015 si reprezinta o generatie total noua de...

Din seria telefoanelor futuriste marca Nokia, soseste modelul 101, un candidat promitator pentru popularul Morph, pe care vi-l prezentam in urma cu o luna:

Telefonul este programat pentru lansare in anul 2015 si reprezinta o generatie total noua de terminale Nokia. Creat de catre designerul Giandaniele Asquini si publicat pe Coroflot si Concept Phones, handsetul este rezultatul cercetatorilor asupra preferintelor publicului care cumpara telefoane Nokia. De asemenea, va trebui sa aflati ca Nokia 101 foloseste magneti plasati pe 3 laturi ale terminalului, pentru a crea un mecanism unic, care permite rotirea display-ului.

Nokia 101 Concept

Astfel, telefonul se transforma intr-o agenda electronica, apoi intr-un handset normal sau un alt terminal de top. Ne intrebam totusi daca display-ul (sau display-urile) telefonului sunt de tip touchscreen sau bazate pe E-paper, de vreme ce scrisul de mana este atat de natural pe acest ecran. Pe lista de functii ale telefonului regasim web surfing la rezolutii cel putin decente, recunoastere a scrisului de mana si functii TV.

Nokia 101 Concept

De mentionat este si faptul ca 2 utilizatori isi vor putea uni telefoanele Nokia 101 creand un terminal de mari dimensiuni, cu un display cu diagonala mare care permite vizionarea programelor TV sau navigarea pe Internet in stil desktop.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×