Antena 1 da 100 de milioane de euro pe "eurogolurile" din Liga 1

1.394 ori
<b>Antena 1 da 100 de milioane de euro pe "eurogolurile" din Liga 1</b>Antena 1 a castigat licitatia pentru drepturile de televizare ale partidelor din Liga 1, cheltuind nu mai putin de 85 de milioane plus TVA pe acestea, ne informeaza Hotnews. Este foarte posibil ca aceste drepturi sa se aplice si asupra difuzarii...

Antena 1 a castigat licitatia pentru drepturile de televizare ale partidelor din Liga 1, cheltuind nu mai putin de 85 de milioane plus TVA pe acestea, ne informeaza Hotnews. Este foarte posibil ca aceste drepturi sa se aplice si asupra difuzarii meciurilor pe Internet sau chiar pe mobil, acum cand Antena 1 si-a anuntat colaborarea cu RCS-RDS pentru un nou serviciu.

In cadrul licitatiei, s-au luptat pentru drepturile de difuzare Kanal D, Realitatea TV si Antena 1, cel din urma post castigand drepturile pe 3 ani. In vreme ce Kanal D s-a oprit la 73 de milioane de dolari si Realitatea la 84.5, Antena a cheltuit nu mai putin de 85 de milioane de euro (plus TVA - 101.5 milioane) pentru a difuza partidele din Liga 1. Sorin Oancea, vicepresedintele postului castigator a anuntat ca spera ca Antena 1 sa castige si licitatia pentru difuzarea meciurilor din Liga Campionilor.

De asemenea Oancea a declarat ca nu va revinde drepturile de televizare pentru niciuna dintre competitiile achizitionate. Va reamintim ca Antena 1 va difuza si meciurile echipei nationale de la EURO 2008, dand lovitura la capitolul sport cu acest pachet de transmisiuni. Este foarte posibil ca Antena 1 si RCS-RDS sa creeze un nou post de televiziune sportiv folosind platforma Digi Tv sau Free TV, pe fondul acestei implicatii in domeniul sportiv si a colaborarii celor 2 companii la licitatia anterior mentionata.

Antena a luat licenta pentru inca un post de televiziune, fara a da prea multe detalii despre acesta, dar ce ne intereseaza cu adevarat sunt celelalte canale media pe care le va acoperi postul castigator. Vom beneficia acum de meciuri live din Liga 1 si de la EURO 2008 pe telefonul mobil, prin parteneriatul Antena-RCS-RDS sau va fi o afacere cu 3 participanti? Providerul s-a gasit, drepturile sunt cumparate, urmeaza doar anuntarea noului serviciu.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×