Telefonul Concept Nokia 8900

5.650 ori
<b>Telefonul Concept Nokia 8900</b>In decursul multiplelor lansari, forma generala a telefoanelor de lux Nokia 8*00 a ramas in mare parte neschimbata. Modificarile s-au facut la nivelul specificatiilor, gamei de culori si a materialelor carcasei. Si aceasta dintr-un motiv intemeiat &ndash;...

In decursul multiplelor lansari, forma generala a telefoanelor de lux Nokia 8*00 a ramas in mare parte neschimbata. Modificarile s-au facut la nivelul specificatiilor, gamei de culori si a materialelor carcasei. Si aceasta dintr-un motiv intemeiat – arata deja bine.

Acum, designerul austriac Tobias Hornof s-a gandit la noua generatie a liniei de telefoane de lux Nokia 8*00:

Dupa cum crede acesta, Nokia 8900 ar trebui sa fie dotat cu un ecran color de 16M OLED, 100M memorie interna, slot pentru card microSD, camera de 3 megapixeli si MP3 player.

Par specificatii foarte realiste pentru luxosul telefon de anul viitor. In timp ce designul in sine nu este acceptat oficial de Nokia, arata foarte interesant iar un telefon cu aceste linii poate fi o imbunatatire reusita a actualei linii Nokia 8800.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×