Vodafone semneaza un contract de mai multe milioane de dolari cu Ericsson

1.255 ori
<b>Vodafone semneaza un contract de mai multe milioane de dolari cu Ericsson</b>LONDRA - Vodafone, cea mai mare companie de telefonie mobila din lume, a declarat saptamana trecuta ca a semnat un acord de mai multe milioane de dolari cu grupul Ericsson pentru gestionarea unei parti a retelei sale din Europa. Grupul britanic Vodafone...

LONDRA - Vodafone, cea mai mare companie de telefonie mobila din lume, a declarat saptamana trecuta ca a semnat un acord de mai multe milioane de dolari cu grupul Ericsson pentru gestionarea unei parti a retelei sale din Europa.

Grupul britanic Vodafone Group PLC a declarat ca firma suedeza LM Ericsson va gestiona furnizarea si distributia de piese de schimb in diferite tari, inclusiv Germania, Spania si Portugalia, ca parte a initiativei Vodafone de reducere a cheltuielilor indirecte.

Vodafone, compania de telefonie mobila cu cele mai mari venituri din lume, a refuzat sa ofere mai multe detalii financiare.

Conform contractului de servicii, Ericsson va fi responsabil pentru logistica, depozitarea, repararea si inlocuirea echipamentelor de retea, inclusiv kit-uri de la producatori rivali ai acestuia.

Directorul executiv Vodafone, Arun Sarin a declarat in ca se au in vedere reduceri majore de costuri prin consolidare si o mai buna gestionare a costurilor de functionare si de capital.

Actiunile Vodafone s-au ridicat cu 1,1 procente pentru a se inchide la 138,20 pence ($2.71) la Bursa din Londra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×