Telefonul concept Siemens, destinat femeilor

2.294 ori
<b>Telefonul concept Siemens, destinat femeilor</b>Suntem in continuare in luna femeilor, martie, desi Martisorul a trecut, astfel ca reprezentantele sexului frumos vor beneficia de un telefon dedicat exclusiv lor. Concept Phones l-a numit "telefonul Sapun", din cauza designului sau. Parerile in legatura...

Suntem in continuare in luna femeilor, martie, desi Martisorul a trecut, astfel ca reprezentantele sexului frumos vor beneficia de un telefon dedicat exclusiv lor. Concept Phones l-a numit "telefonul Sapun", din cauza designului sau.

Parerile in legatura cu terminalul sunt impartite, astfel ca nu putem spune 100% ca handsetul arata rau sau ca este superb, de vreme ce gusturile sunt extrem de discutabile si doar publicul feminin il poate aprecia. Mariano Fajgelbaum este designerul telefonului, care ma indoiesc ca va aparea sub brandingul Siemens, de vreme ce compania nu a mai lansat un telefon hit de ani buni. De remarcat sunt curbele terminalului, care denota un design sexy si feminin.

Partea inferioara a handsetului surprinde prin faptul ca este foarte subtire, desi acest feature poate dauna comoditatii de utilizare a keypadului. Va reamintim ca acest telefon este un concept, deci nu are rost sa il cautam la magazinele online inca. Sansa sa de aparitie pe piata? 0.00% de vreme ce era telefoanelor de acest gen a trecut si orice domnisoara care se respecta doreste un iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×