Telefonul concept Urbane Touch, un soi de Nokia N96 cu touchscreen

2.199 ori
<b>Telefonul concept Urbane Touch, un soi de Nokia N96 cu touchscreen</b>Desi telefonul din imagine poarta un branding fictiv Urbane Touch, el ar putea la fel de bine sa faca parte din seria N, a celor de la Nokia. Astfel, am face in sfarsit cunostiinta cu mult-asteptatul smartphone Nokia dotat cu touchscreen, desi ceea ce...

Desi telefonul din imagine poarta un branding fictiv Urbane Touch, el ar putea la fel de bine sa faca parte din seria N, a celor de la Nokia.

Astfel, am face in sfarsit cunostiinta cu mult-asteptatul smartphone Nokia dotat cu touchscreen, desi ceea ce vedeti in imagini este doar un concept deocamdata. Putem spune ca terminalul este chiar mai aratos decat N96, ultimul telefon ultra-performant produs de Nokia. Printre specificatiile conceptului creat de catre Kimming Yap se numara o camera de 6 megapixeli, un ecran glisant si un sistem de navigare multimedia.

Nokia Urbane Touch

Handsetul va fi fabricat din titanium, iar ecranul din sticla ultra-rezistenta, in vreme ce sistemul de navigare multimedia anterior mentionat va va permite sa administrati continuturile video, foto si audio cu usurinta. In plus, acesta va avea si rolul unui gaming pad, spre multumirea gamerilor pasionati de jocurile pe telefonul mobil. Urbane Touch soseste cu suport WiFi, astfel ca jocurile vor fi disponibile pentru mai multi utilizatori, in multiplayer.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×