Campionatul national de SMS-uri soseste in Romania, prin LG si Orange

Autor:  | Publicat în:  LG 1.700 ori
<b>Campionatul national de SMS-uri soseste in Romania, prin LG si Orange</b>Daca aveti o dexteritate incredibila la scrierea SMS-urilor, atunci veti aprecia initiativa Natural Born Chatter, a celor de la Orange si LG Electronics. Concursul de SMS-uri viteza a debutat ieri, 28 octombrie si se va desfasura online pe un site...

Daca aveti o dexteritate incredibila la scrierea SMS-urilor, atunci veti aprecia initiativa Natural Born Chatter, a celor de la Orange si LG Electronics. Concursul de SMS-uri viteza a debutat ieri, 28 octombrie si se va desfasura online pe un site dedicat.

Finala va pune fata in fata 30 de vitezomani de pe tot cuprinsul tarii, iar marele premiu va fi reprezentat de 3000 de euro, in vreme ce participantii pot castiga un handset QWERTY LG KG360 zilnic. Accesati acest site  pentru a intra in concurs si pentru a vizualiza regulamentul sau. Dupa ce va veti inregistra pe site-ul anterior mentionat, veti putea confirma participarea cu ajutorul telefonului dumneavoastra mobil.

Odata terminata validarea numarului inscris in concurs, veti vizualiza o numaratoare inversa, urmata de un mesaj aparut pe site. Acesta trebuie trimis cat se poate de rapid si fara greseli (pe cat posibil) prin SMS la numarul 1821. Puteti castiga zilnic un LG KS360 daca sunteti cel mai rapid la scrierea mesajului text in acea zi, dar retineti ca puteti participa doar de 5 ori intr-o singura zi la acest concurs.

Marea finala va avea loc in data de 6 decembrie in Bucuresti, la Orange Concept Store, finalistii find impartiti in 5 grupe preliminare de cate 6 participanti. Mai multe detalii aici .

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×