Telefonul cu 2 capete, 2 fete, 2 SIM-uri

3.522 ori
<b>Telefonul cu 2 capete, 2 fete, 2 SIM-uri</b>Ca si in cazul terminalului DUO 2000, producatorul WND isi foloseste creativitatea pentru a populariza un handset cu 2 fete, care suporta functionarea a 2 SIM-uri simultan. Terminalul de fata, pe numele sau Duo Atom (a nu se confunda cu Xda Atom de la...

Ca si in cazul terminalului DUO 2000, producatorul WND isi foloseste creativitatea pentru a populariza un handset cu 2 fete, care suporta functionarea a 2 SIM-uri simultan.

Terminalul de fata, pe numele sau Duo Atom (a nu se confunda cu Xda Atom de la O2), face trecerea intre cele 2 SIM-uri printr-o simpla rotire a telefonului. Vorbiti la un capat al handsetului, sau la celalalt, in cazul in care doriti sa accesati cel de-al doilea SIM. Specificatiile tehnice ale lui Duo Atom sunt cel putin decente, in conditiile in care terminalul este dotat cu o camera de 3 megapixeli, 128MB de memorie interna si un display OLED cu rezolutie de 220 x 176 pixeli.

Telefonul produs de WND suporta Bluetooth stereo si viteze de descarcare bune pentru utilizatorii avizi de noi continuturi media. Romanii vor adora acest handset, in conditiile in care tara noastra are o rata de penetrare de aproape 100%, peste 21 de milioane de SIM-uri fiind active chiar acum in Romania. Evident, numarul telefoanelor mobile este mai mic, deci exista in continuare persoane care sunt nevoite sa schimbe SIM-urile intre telefoane, in mod iritant. Acestia vor aprecia cu siguranta avantajele unui Dual phone de calitate, in special daca pretul este la fel de atractiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×