Telefonul cu 4 cartele SIM vine din Asia: OTECH F1; include camera de 12MP

Autor:  | Publicat în:  Chinezarii 8.183 ori
<b>Telefonul cu 4 cartele SIM vine din Asia: OTECH F1; include camera de 12MP</b>Ce ne putem dori mai mult decat un telefon cu 4 locasuri pentru cartele SIM, mai ales daca suntem ocupati si mereu cu telefonul la ureche? Ei bine aceasta inovatie vine din Asia, sub forma telefonului OTECH F1, prezent in imaginea de mai jos. &nbsp;...

Ce ne putem dori mai mult decat un telefon cu 4 locasuri pentru cartele SIM, mai ales daca suntem ocupati si mereu cu telefonul la ureche? Ei bine aceasta inovatie vine din Asia, sub forma telefonului OTECH F1, prezent in imaginea de mai jos.

Telefoanele dual SIM sunt deja ceva comun si vazusem la un moment si un handset tri SIM, dar un cvadri SIM este cu adevarat o premiera. Din pacate sansele sunt mici ca acest model sa paraseasca Asia, lucru cu atat mai regretabil cu cat specificatiile terminalului sunt destul de bune si includ o camera de 12.1 megapixeli si o tastatura full QWERTY.

In plus, handsetul suporta Bluetooth, servicii de televiziune mobila si vine cu un tuner FM radio. Nu avem nici o informatie cu privire la pretul acestui handset, sau sistemul de operare pe care il ruleaza, dar banuim ca Android este o varianta.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×