Telefonul cu alimentare solara va sosi in curand (in Japonia)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.216 ori
<b>Telefonul cu alimentare solara va sosi in curand (in Japonia)</b>Cel de-al doilea operator de telefonie mobila din Japonia, KDDI au a prezentat ieri primul model din seria de terminale pe care le va pune in vanzare in aceasta vara. Compania va oferi in colaborare cu Sharp un handset rezistent la apa si alimentat cu...

Cel de-al doilea operator de telefonie mobila din Japonia, KDDI au a prezentat ieri primul model din seria de terminale pe care le va pune in vanzare in aceasta vara. Compania va oferi in colaborare cu Sharp un handset rezistent la apa si alimentat cu energie solara.

Terminalul nu poarta inca un nume, dar stim ca el soseste cu un mic panou solar, montat in spatele clapetei, facand posibila reincarcarea sa prin intermediul energiei solare. KDDI afirma ca 10 minute de incarcare cu ajutorul soarelui vor fi suficiente pentru o convorbire telefonica de 1 minut sau pentru a folosi telefonul in standby timp de 120 de minute.

Evident, handsetul va sosi si cu o baterie conventionala, care va putea fi incarcata pana la nivelul de 80% cu ajutorul energiei solare. Terminalul va fi vandut in Japonia din iunie si nu exista deocamdata planuri de a-l comercializa si in alte tari, sau pe alte piete.

[Via: Crunchgear.com]

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×