Telefonul de 10 dolari Hop-On, hitul anului?

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.370 ori
<b>Telefonul de 10 dolari Hop-On, hitul anului?</b>Pentru cei care nu dau 2 bani pe telefoane fashion si prefera un low-end cochet si util, telefonul de 10 dolari Hop-on 1800 va fi o idee perfecta, in tandem cu un abonament generos. Acest handset GSM costa doar 10 dolari, fara taxe extra si fara...

Pentru cei care nu dau 2 bani pe telefoane fashion si prefera un low-end cochet si util, telefonul de 10 dolari Hop-on 1800 va fi o idee perfecta, in tandem cu un abonament generos.

Acest handset GSM costa doar 10 dolari, fara taxe extra si fara obligatii, incadrandu-se intr-o linie de low-end-uri promitatoare marca Hop-On. V-ati fi asteptat probabil la un telefon foarte prost, cu specificatii sub-mediocre, dar chiar si la acest capitol Hop-On 1800 surprinde. Terminalul suporta conectivitate dual-band de 850/1900 MHz si de 900/1800 MHz pentru Europa si Asia, operand oriunde in lume. Un comunicat de presa al companiei producatoare anunta compatibilitatea telefonului cu peste 40 de operatori locali din lume.

Hop-On soseste in 2 versiuni, in functie de tipul de conectivitate ales si de continentul pe care opereaza. Ambele variante includ o baterie cu un timp de convorbire de 4 ore si 150 de ore in mod standby. Pe deasupra handsetul este reciclabil, iar producatorul Hop-On incurajeaza initiativa oferind 5 dolari persoanelor care returneaza telefoanele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×