Telefonul de gaming al celor de la Samsung vine în noiembrie

5.982 ori
<b>Telefonul de gaming al celor de la Samsung vine în noiembrie</b>Asistăm la o adevărată ascensiune a telefoanelor de gaming în ultima vreme şi după debutul lui Razer Phone 2, vine în câteva zile şi Xiaomi Black Shark 2, iar tot în curând începe să se vândă şi ASUS ROG Phone. Acum și telefon de Gaming Samsung..

Asistăm la o adevărată ascensiune a telefoanelor de gaming în ultima vreme şi după debutul lui Razer Phone 2, vine în câteva zile şi Xiaomi Black Shark 2, iar tot în curând începe să se vândă şi ASUS ROG Phone. Nu e foarte clar ce s-a ales de telefonul de gaming de la Nokia, dar azi aflăm că telefonul de gaming Samsung e deja în lucru.

Conform unei surse din cadrul Samsung, respectivul terminal va fi cel mai înalt nivel al industriei smartphone şi al celei de gaming pe mobil. Posibil să fie un device din gama Galaxy A, conform zvonurilor. Ar trebui să aducă 8 GB RAM, procesor Snapdragon 845 şi să vină cu până la 256 GB stocare. Samsung nu va adopta deja celebrele iluminări LED laterale sau cele din spate, preferând un design clasic Samsung, similar cu ce am văzut pe cele mai noi modele A7 şi A9.

Vom avea parte de un ecran Infinity Display cu muchii subţiri şi un corp din aluminiu şi sticlă. Samsung va mai plusa cu propriul sistem de răcire, similar cu cel "Water Carbon" de pe Galaxy Note 9. Sursele par convinse că vom asista la debutul acestui device până la finalul lunii noiembrie. Ştiu că tot în noiembrie la început ar trebui să fie prezentat şi prototipul de telefon pliabil Galaxy F.

Aşteptăm şi primele scăpări de imagini şi benchmark-uri pentru telefonul de gaming Samsung. Poate şi ceva exclusivităţi la jocuri, ca tot a avut Sammy parteneriat cu Fortnite pentru Note 9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×