Telefonul de gaming de la Sharp se va îndoi pentru a fi mai uşor de ţinut în buzunar; Pliabilul pare să aibă un format 21:9

1.622 ori
<b>Telefonul de gaming de la Sharp se va îndoi pentru a fi mai uşor de ţinut în buzunar; Pliabilul pare să aibă un format 21:9</b>Dacă tot mai multe companii producătoare de telefoane intra în zona pliabilelor, ei bine sunt şi multe care intră în zona telefoanelor de gaming. Printre ele se numără şi Sharp, care combină de fapt aceste două segmente

Dacă tot mai multe companii producătoare de telefoane intra în zona pliabilelor, ei bine sunt şi multe care intră în zona telefoanelor de gaming. Printre ele se numără şi Sharp, care combină de fapt aceste două segmente, conform unui nou brevet.

Smartphone pliabil Sharp

Sharp ne propune un telefon cu design de "clamshell", adică telefon cu clapetă şi deschidere verticală. Când este ţinut pe orizontală e foarte alungit, amintind de noile Xperia-uri cu aspect 21:9. Terminalul apare în randările marca Letsgodigital.org cu butoane virtuale de gaming şi ceva jocuri de curse.

Smartphone pliabil Sharp

Brevetul de design a fost publicat pe 2 aprilie 2019 şi vine după clamshelluri pliabile încercate de LG, Samsung, Oppo şi alte câteva companii. Doar la nivel de schiţe evident... Ştiam că şi Samsung lucrează la un telefon de gaming, tot pliabil, ASUS are deja ROG Phone, Razer, Xiaomi, ZTE şi Vivo având şi ele produse în această zonă.

Smartphone pliabil Sharp

A se remarca la acest model Sharp că nu are camere viziible şi ecranul e complet edge to edge. Atunci când se pliază cele două secţiuni sunt perfect suprapuse. Sharp are resurse uriaşe în spate, pachetul său majoritar de acţiuni fiind deţinut de Foxconn. Compania nu e străină de experimente, ea inaugurând difuzoarele integrate în ecran încă din 2014 prin modelele Aquos Crystal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×