Telefonul de la Turing Robotics ultra securizat şi cu carcasă liquid metal, va sosi în decembrie

Autor:  | Publicat în:  Turing Robotics 1.539 ori
<b>Telefonul de la Turing Robotics ultra securizat şi cu carcasă liquid metal, va sosi în decembrie</b>Unul dintre cele mai interesante telefoane ale acestui an este aşa numitul Turing Phone, care vine de la Turing Robotics şi pune mare accent pe securitate. Azi aflăm că handsetul va fi livrat pe 18 decembrie, &icirc;n aceeaşi zi c&acirc;nd noul Star...

Unul dintre cele mai interesante telefoane ale acestui an este aşa numitul Turing Phone, care vine de la Turing Robotics şi pune mare accent pe securitate. Azi aflăm că handsetul va fi livrat pe 18 decembrie, în aceeaşi zi când noul Star Wars ajunge la cinema.

Aparent lansarea la acea dată nu va fi o coincidenţă, confirmând statutul de gadget pentru geeks al acestui produs. Turing Phone vine cu un ecran Full HD de 5.5 inch şi suporta comunicare criptată. El este fabricat dintr-un aliaj de metal numit "liquidmorphium", care aparent e mai rezistent decât titaniul. Noi îl cunoaştem şi ca "liquidmetal".

Rezervările pentru acest produs au început de ceva vreme, dar va exista şi o ediţie specială Dark Wyvern, care poate fi precomandata de pe 24 septembrie. Ea aduce 128 GB stocare, un preţ de 999 dolari şi va avea o ediţie şi mai specială, Dark Wyvern Glaedr. Cu astfel nume, nu m-ar surprinde să vedem şi ceva referinţe la Game of Thrones. În fine, varianta de bază a telefonului costă 870 de dolari şi aduce o cameră de 13 MP în spate, una frontală de 8 MP, baterie de 3000 mAh şi un procesor Snapdragon 801, plus 3 GB RAM.

Handsetul e rezistent la apă şi complet izolat de atacuri cibernetice, printr-o reţea specială de comunicare.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×