Compania chineză Tencent dezvăluie smartwatch-ul QQ Watch; produs inovativ destinat celor mici

790 ori
<b>Compania chineză Tencent dezvăluie smartwatch-ul QQ Watch; produs inovativ destinat celor mici</b>Pe piața de dispozitive inteligente avem printre altele și produse destinate unui grup diferit de consumatori, și anume celor mici. Aceste produse se fac remarcate prin funcții low-end, dar printr-un design colorat menit at&acirc;t pe placul...

Pe piața de dispozitive inteligente avem printre altele și produse destinate unui grup diferit de consumatori, și anume celor mici. Aceste produse se fac remarcate prin funcții low-end, dar printr-un design colorat menit atât pe placul părinților ce doresc monitorizarea copiilor, dar și acestora din urmă.

Tencent este o companie de origine chineză ce astăzi dezvăluie un astfel de produs, mai precis un smartwatch atractiv denumit QQ Watch. Device-ul de mai sus vine cu display OLED de 1.12 inch (128 x 128 pixeli), certificare IP65 pentru rezistență la apă și praf, dar și cu tehnologia 2G ce permite inserarea unui SIM.

QQ Watch adoptă o cameră de 0.3 megapixeli, un buton SOS, conectivitate WiFi, dar și GPS pentru o mai bună localizare a celor mici. Potrivit producătorului, bateria nu va fi o problemă în cazul acestui device, urmând să ofere până la 5 zile de autonomie. Ceasul va debuta pe piața chineză în luna octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×