Produse evoMAG.ro

Compania chineză Tencent dezvăluie smartwatch-ul QQ Watch; produs inovativ destinat celor mici

Autor:  | Publicat în:  Tencent 519 ori
<b>Compania chineză Tencent dezvăluie smartwatch-ul QQ Watch; produs inovativ destinat celor mici</b>Pe piața de dispozitive inteligente avem printre altele și produse destinate unui grup diferit de consumatori, și anume celor mici. Aceste produse se fac remarcate prin funcții low-end, dar printr-un design colorat menit at&acirc;t pe placul...

Pe piața de dispozitive inteligente avem printre altele și produse destinate unui grup diferit de consumatori, și anume celor mici. Aceste produse se fac remarcate prin funcții low-end, dar printr-un design colorat menit atât pe placul părinților ce doresc monitorizarea copiilor, dar și acestora din urmă.

Tencent este o companie de origine chineză ce astăzi dezvăluie un astfel de produs, mai precis un smartwatch atractiv denumit QQ Watch. Device-ul de mai sus vine cu display OLED de 1.12 inch (128 x 128 pixeli), certificare IP65 pentru rezistență la apă și praf, dar și cu tehnologia 2G ce permite inserarea unui SIM.

QQ Watch adoptă o cameră de 0.3 megapixeli, un buton SOS, conectivitate WiFi, dar și GPS pentru o mai bună localizare a celor mici. Potrivit producătorului, bateria nu va fi o problemă în cazul acestui device, urmând să ofere până la 5 zile de autonomie. Ceasul va debuta pe piața chineză în luna octombrie.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×