Telefonul de lux Gresso Avantgarde Skeleton, oribil si scump

Autor:  | Publicat în:  Gresso 1.566 ori
<b>Telefonul de lux Gresso Avantgarde Skeleton, oribil si scump</b>Gresso, compania ruseasca faimoasa pentru produsele sale electronice de lux, a revenit in atentia publicului prin intermediul noii colectii de terminale mobile Avantgarde Skeleton. In ciuda numelui infricosator, avem de-a face cu un handset de lux, dotat...

Gresso, compania ruseasca faimoasa pentru produsele sale electronice de lux, a revenit in atentia publicului prin intermediul noii colectii de terminale mobile Avantgarde Skeleton.

In ciuda numelui infricosator, avem de-a face cu un handset de lux, dotat cu Windows Mobile 6.0, Bluetooth 1.2 si o carcasa din aliaj de titaniu si strat protector ceramic. Display-ul telefonului suporta o rezolutie de 240 x 320 pixeli si este fabricat din cristal de safir, dupa cum este si panoul transparent din partea din spate.

Partea carcasei care acopera bateria este fabricata din otel inoxidabil si este la randul sau acoperita cu un strat de piele, inscriptionat cu logo-ul Gresso aurit. Eleganta a facut ca acest handset sa fie unul dintr-o editie limitata, existand doar 15 modele disponibile, fiecare la pretul de 5000 de dolari.

Sursa: Engadgetmobile.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×