Telefonul Givori Nefertiti, cel mai urat handset din lume

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.619 ori
<b>Telefonul Givori Nefertiti, cel mai urat handset din lume</b>Tineti minte felul in care se transformau piratii din lui Davy Jones in filmul "Piratii din Caraibe", din oameni normali in bestii ale marii? Ei bine, se pare ca un oarecare terminal mobil a suferit o transformare similara, rezultatul fiind acest hidos...

Tineti minte felul in care se transformau piratii din lui Davy Jones in filmul "Piratii din Caraibe", din oameni normali in bestii ale marii? Ei bine, se pare ca un oarecare terminal mobil a suferit o transformare similara, rezultatul fiind acest hidos telefon Givori Nefertiti.

Considerat de catre specialisti cel mai urat telefon care a existat vreodata, handsetul este dotat cu bijuterii si se vinde la pretul de 4500 de dolari in magazinele de lux din Dubai. La acest pret, am prefera cu siguranta un telefon Vertu sau un Gresso... Givori Nefertiti este impodobit cu aur de 24 de carate si cristale Swarovski, ele fiind practic cele care ii ridica pretul la nivelul anterior mentionat.

Suntem siguri ca daca dam la o parte hidoasa carcasa, am putea descoperi un terminal cel putin decent, daca nu ca specificatii, macar ca design.

Sursa: Uberphones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×