Telefonul disco vine din China!

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 2.126 ori
<b>Telefonul disco vine din China!</b>Iata cu siguranta un telefon care nu exceleaza la capitolul durata de viata a bateriei, dar care va multumi orice adolescent trensetter care mai crede ca luminile disco sunt cool. Evident avem de-a face cu un musicphone, iar producatorii sai au tinut...

Iata cu siguranta un telefon care nu exceleaza la capitolul durata de viata a bateriei, dar care va multumi orice adolescent trensetter care mai crede ca luminile disco sunt cool.

Evident avem de-a face cu un musicphone, iar producatorii sai au tinut mortis sa branduiasca sa mentioneze pe telefon ca acesta suporta MPEG4, marcandu-l astfel exact sub display. Multimea de luminite colorate cu care este dotat handsetul il va face foarte usor de observat in mijloace de transport in comun, dar si in discoteci aglomerate. Nu stim cat de bine s-ar vinde telefonul in Europa sau America, dar probabil asiaticii apreciaza astfel de artificii.

O intrebare logica in cazul terminalului mobil anonim despre care v-am vorbit mai sus ar fi daca LED-urile acestuia pot fi oprite sau nu, deoarece vom dori probabil sa economisim bateria la un moment dat. Avand in vedere ca acest disco phone este clar adresat melomanilor ne asteptam la performate de exceptie ale difuzorului sau, care totusi nu se poate compara cu cele incluse intr-un Sony Ericsson Walkman.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×