Google Phone face trecerea de la EDGE la 3G

1.310 ori
<b>Google Phone face trecerea de la EDGE la 3G</b>Ultimele vesti despre telefonul pe care-l pregateste Google ne vin prin intermediul site-ului Digitimes si se pare ca de aceasta data avem de-a face cu o schimbare a optiunilor de conectivitate. Desi majoritate zvonurilor indicau faptul ca Google Phone va...

Ultimele vesti despre telefonul pe care-l pregateste Google ne vin prin intermediul site-ului Digitimes si se pare ca de aceasta data avem de-a face cu o schimbare a optiunilor de conectivitate.

Desi majoritate zvonurilor indicau faptul ca Google Phone va folosi solutia EDGE, dezvoltata de catre Texas Instruments, se pare ca Google ia in calcul si lansarea unui handset 3G. Oare de unde vine aceasta preferinta pentru conectivitatea  EDGE a marilor companii, care intra in industria mobila? Evident, o astfel de miscare este logica in SUA, unde retelele 3G sunt extrem de putine, spre deosebire de Europa.

Apple si-a asumat un astfel de risc, lansand un telefon non-3G, care totusi a prins la publicul de peste Ocean, obisnuit deja cu standardul EDGE. Totusi, suntem curiosi daca Apple va repeta isprava, vanzand 1 milion de terminale iPhone in 75 de zile, in cazul unui continent aflat sub semnul 3G, care beneficiaza de un super-telefon mobil, care se axeaza pe folosirea conectivitatii EDGE.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×