Apple anuleaza garantia pentru iPhone-urile hackuite

Autor:  | Publicat în:  Apple 929 ori
<b>Apple anuleaza garantia pentru iPhone-urile hackuite</b>Nu putem prezice ca Apple va incepe o campanie impotriva celor care isi modifica iPhone-ul, fie prin metoda software sau hardware, dar totusi exista cel putin un caz in care a fost refuzat service-ul pentru un astfel de telefon. Conform unui raport...

Nu putem prezice ca Apple va incepe o campanie impotriva celor care isi modifica iPhone-ul, fie prin metoda software sau hardware, dar totusi exista cel putin un caz in care a fost refuzat service-ul pentru un astfel de telefon.

Conform unui raport recent, un handset care rula o serie de aplicatii third-party si folosea reteaua T-Mobile a fost respins de angajatii unui service Apple. Acestia au afirmat ca garantia nu mai era valabila si ca telefonul se afla pe lista neagra, in ce priveste service-ul sau returnarea. In cele din urma nefericitul client a reusit sa convinga patronul magazinului Apple sa permita o returnare a terminalului primind unul in schimb pentru o taxa de restituire de 10%.

Daca va aflati in SUA ar trebui sa va ganditi de 2 ori inainte sa va prezentati la un service Apple cu un iPhone ce foloseste alt operator decat AT&T. Aceasta regula se va aplica si in cazul O2, Orange si T-Mobile, atunci cand popularul handset va poposi si pe "Batranul Continent". Sa speram ca service-urile europene vor fi mai permisive in aceasta privinta, dar banuim ca fenomenul deblocarilor va continua.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×