Apple anuleaza garantia pentru iPhone-urile hackuite

Autor:  | Publicat în:  Apple 977 ori
<b>Apple anuleaza garantia pentru iPhone-urile hackuite</b>Nu putem prezice ca Apple va incepe o campanie impotriva celor care isi modifica iPhone-ul, fie prin metoda software sau hardware, dar totusi exista cel putin un caz in care a fost refuzat service-ul pentru un astfel de telefon. Conform unui raport...

Nu putem prezice ca Apple va incepe o campanie impotriva celor care isi modifica iPhone-ul, fie prin metoda software sau hardware, dar totusi exista cel putin un caz in care a fost refuzat service-ul pentru un astfel de telefon.

Conform unui raport recent, un handset care rula o serie de aplicatii third-party si folosea reteaua T-Mobile a fost respins de angajatii unui service Apple. Acestia au afirmat ca garantia nu mai era valabila si ca telefonul se afla pe lista neagra, in ce priveste service-ul sau returnarea. In cele din urma nefericitul client a reusit sa convinga patronul magazinului Apple sa permita o returnare a terminalului primind unul in schimb pentru o taxa de restituire de 10%.

Daca va aflati in SUA ar trebui sa va ganditi de 2 ori inainte sa va prezentati la un service Apple cu un iPhone ce foloseste alt operator decat AT&T. Aceasta regula se va aplica si in cazul O2, Orange si T-Mobile, atunci cand popularul handset va poposi si pe "Batranul Continent". Sa speram ca service-urile europene vor fi mai permisive in aceasta privinta, dar banuim ca fenomenul deblocarilor va continua.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×