Telefonul Ducati - Sony Ericsson Z770

1.481 ori
<b>Telefonul Ducati - Sony Ericsson Z770</b>Daca apreciati bolizii pe 4 roti si sunteti posesorul unui telefon Motorola branduit Ferrari, atunci veti adora noul Sony Ericsson Z770 Ducati. Speram totusi ca acest telefon sa nu fie la fel de scump ca si motocicletele sub acelasi branding. Cei de la...

Daca apreciati bolizii pe 4 roti si sunteti posesorul unui telefon Motorola branduit Ferrari, atunci veti adora noul Sony Ericsson Z770 Ducati. Speram totusi ca acest telefon sa nu fie la fel de scump ca si motocicletele sub acelasi branding.

Cei de la Ducati s-au implicat activ in designul telefonului si in alegerea culorilor sale (rosu si negru), astfel acest terminal cu clapeta ridicandu-se la inaltimea asteptarilor unor bikeri pasionati de tehnologie moderna. Handsetul soseste cu un headset HBH DS-220, de asemenea sub numele Ducati, cu suport Bluetooth si cu acelasi colorit ca si telefonul mai sus mentionat. Fanii Ducati de peste Ocean vor mai trebui sa astepte pentru a pune mana pe noul Sony Ericsson, de vreme ce acesta se va lansa intai in Italia, in iunie, fara suport pentru retelele americane.

Z770 suporta conectivitate tri-band GSM (900/1800/1900 MHz), iar web browserul va oferi o experienta destul de placuta la viteze UMTS/HSDPA. In Italia telefonul Ducati va fi comercializat de catre operatorul TIM si avand in vedere numarul mare de bikeri din Romania, suntem siguri ca terminalul va "prinde" si la noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×