iPhone 3G se apropie de lansare, Apple semneaza cu tot mai multi operatori

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.072 ori
<b>iPhone 3G se apropie de lansare, Apple semneaza cu tot mai multi operatori</b>Peste mai putin de 2 saptamani vom asista la debutul lui iPhone 3G, in vreme ce Apple continua sa semneze cu operatori internationali pentru a aduce prima varianta de iPhone in toate tarile in care acesta nu este disponibil. In Olanda, Royal KPN NV a...

Peste mai putin de 2 saptamani vom asista la debutul lui iPhone 3G, in vreme ce Apple continua sa semneze cu operatori internationali pentru a aduce prima varianta de iPhone in toate tarile in care acesta nu este disponibil.

In Olanda, Royal KPN NV a anuntat ca se afla in discutii cu Apple in legatura cu obtinerea drepturilor de a comercializa iPhone-ul. Compania suedeza TeliaSonera a dat lovitura, comercializand popularul telefon produs de Apple in Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Lituania, Letonia si Estonia. iPhone-ul este asteptat inca in Japonia, dar doar in varianta 3G, de vreme ce publicul doreste performante la capitolul download si un browsing rapid si fara probleme.

La urma urmei, vorbim despre un public japonez, format din abonati ai serviciilor de telefonie mobila care constituie numarul cel mai mare din lume de utilizatori de Internet mobil. Astfel, Apple se afla in discutii cu operatorul japonez NTT DoCoMo si Softbank pentru a comercializa iPhone-ul si a cuceri piata asiatica. Aflam si ca America Latina va beneficia de iPhone prin America Movil, iar operatorul SingTel va comercializa telefonul in Singapore, India, Filipine si Australia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×