Telefonul cu clapeta BlackBerry Kickstart se dezvaluie publicului

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.075 ori

Va prezentam cu cateva zile in urma o imagine reala cu BlackBerry Kickstart, primul terminal cu clapeta al celor de la RIM si iata ca acum primim detalii despre "Experienta Flip", adica potentialul acestui handset in timpul utilizarii sale. Practic, sunt...

Va prezentam cu cateva zile in urma o imagine reala cu BlackBerry Kickstart, primul terminal cu clapeta al celor de la RIM si iata ca acum primim detalii despre "Experienta Flip", adica potentialul acestui handset in timpul utilizarii sale.

BlackBerry Kickstart

Practic, sunt prezentate doar functiile de baza in imaginile de mai sus: functionarea ecranului, primirea unui mesaj text, afisarea unei alerte etc. Ca mai toate telefoanele cu clapeta, Kickstart va permite utilizatorului sa raspunda deschizand clapeta handsetului si sa termine convorbirea inchizand-o. Display-ul LCD extern va afisa numele apelantului si o imaginea asociata acestuia. BlackBerry Kickstart va oferi suport pentru email, instant messaging, SMS si MMS, iar display-ul extern va afisa un rezumat al mesajelor primite.

Se pare ca acest model BlackBerry va sosi si cu un player multimedia, iar fisierele audio vor fi afisate cu detalii complete pe acelasi display extern (cantaret, album, melodie, durata). Revenind in lumea zvonurilor, aflam ca noul telefon va sosi cu OS-ul 5.0, care va fi disponibil si pe BlackBerry Bold, printr-un update al versiunii 4.6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×