Telefonul Facebook e real! Rulează Android, se numește INQ Cloud Touch

Autor:  | Publicat în:  Facebook 1.818 ori
<b>Telefonul Facebook e real! Rulează Android, se numește INQ Cloud Touch</b>Deși Facebook a negat vehement că are în proiect un telefon centrat pe serviciile sale, iată că acest terminal devine mai real ca oricând, printr-un design al celor de la INQ. Purtând numele de Cloud Touch, telefonul are în spate compania...

Deși Facebook a negat vehement că are în proiect un telefon centrat pe serviciile sale, iată că acest terminal devine mai real ca oricând, printr-un design al celor de la INQ. Purtând numele de Cloud Touch, telefonul are în spate compania londoneză INQ, dar și agenția media Bloomberg.

Observați că acest handset prezintă un buton Facebook chiar în centru și toate funcțiile sale au legătură mai mult sau mai puțin cu celebra rețea de socializare. Acesta este un model cu o tastatură QWERTY frontală, cu Android la bord și un meniu Home care oferă acces la multiple funcții Facebook, plus un widget dinamic care afișează actualizările de status, fotografii și clipuri video.

Nu putem garanta că rezultatul final va arăta precum handsetul de mai sus sau că el va exista vreodată sub formă de gadget produs în masă și nu doar prototip. Acesta este doar un design, care conform numelui ar putea încorpora un ecran touch. Zvonurile afirmă că gadgetul va debuta în Europa în acest an și că se pregătește și o lansare prin AT&T.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×