Telefonul Facebook, o realitate?

Autor:  | Publicat în:  Design projects 935 ori
<b>Telefonul Facebook, o realitate?</b>Avand in vedere ca Facebook se apropie in mod inspaimantator am putea spune de suma de 1 miliard de utilizatori si probabil o va atinge pana in 2012, era evident ca vom incepe sa vedem si gadgeturi asociate acestui serviciu de socializare. Primul pe lista...

Facebook se apropie in mod inspaimantator am putea spune de suma de 1 miliard de utilizatori si probabil o va atinge pana in 2012, era evident ca vom incepe sa vedem si gadgeturi asociate acestui serviciu de socializare. Primul pe lista este un telefon, desi avem suspsiciuni ca el va sfarsi precum Yahoo! Phone.

Totusi, surse din cadrul TechCrunch detin informatii conform carora Facebook ar lucra deja la un terminal mobil, ocupandu-se in special de OS. La capitolul hardware, Facebook va colabora cu un producator asiatic probabil, care se va ocupa de terminal, dotandu-l cu specificatii de ultima ora. Aparent motivatia pentru implicarea in acest segment a serviciului de socializare ar fi fost lansarea lui Nexus One de catre Google, in luna ianuarie.
 Doi angajati Facebook, Joe Hewitt si Matthew Papakipos se vor ocupa de OS, bazandu-se pe experienta acumulata la fostele joburi: unul dintre creatorii lui Firefox, respectiv al lui Chrome OS. Ne asteptam ca rezultatul sa fie un handset ieftin destinat tinerilor, asta daca nu va ramane la nivel de speculatie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×