Compune o sonerie originala pe iPhone cu FunMobility YouTones

Autor:  | Publicat în:  Apple 945 ori
<b>Compune o sonerie originala pe iPhone cu FunMobility YouTones</b>FunMobility a lansat recent o noua aplicatie pentru iPhone numita YouTones, aceasta permitand utilizatorilor sa creeze, in premiera sonerii customizate dupa pofta inimii pe handsetul celor de la Apple. In plus, posesorii de terminale iPhone pot crea si...

FunMobility a lansat recent o noua aplicatie pentru iPhone numita YouTones, aceasta permitand utilizatorilor sa creeze, in premiera sonerii customizate dupa pofta inimii pe handsetul celor de la Apple.

In plus, posesorii de terminale iPhone pot crea si mesaje audio, combinand propia voce cu ajutorul unui engine de mixaj audio care adauga efecte speciale. Conform celor de la FunMobility, de la lansarea sa din luna august a acestui an, YouTones (pe alte platforme) a devenit cea mai populara aplicatie platita, avand circa 10.000 de downloaduri p zi.

Puteti descarca YouTones acum prin Apple AppStore la pretul de 4.99 dolari. Apple iPhone isi reconfirma statutul de terminal multimedia desavarsit, etaland un player audio iPod perfect, o experienta de vizionare a filmelor foarte placuta si acum si posibilitatea de a genera continuturi media, deocamdata doar audio. In plus, va puteti demonstra si talentul prin intermediul aplicatiei iBand, care va permite sa transformati telefonul intr-un instrument muzical.

Sursa: Intomobile

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×