Telefonul Google Nexus One NU suporta multitouch

Autor:  | Publicat în:  Google 1.108 ori
<b>Telefonul Google Nexus One NU suporta multitouch</b>Userul Engadget cu nickul Tnkgrl a avut recent ocazia sa se joace cu noul telefon al momentului, Google Phone, sau mai bine zis Nexus One. Fructul colaborarii dintre HTC si Google, acest handset nu a putut fi fotografiat sau filmat in actiune de catre...

Userul Engadget cu nickul Tnkgrl a avut recent ocazia sa se joace cu noul telefon al momentului, Google Phone, sau mai bine zis Nexus One. Fructul colaborarii dintre HTC si Google, acest handset nu a putut fi fotografiat sau filmat in actiune de catre norocoasa utilizatoare.

Iata ca am gasit si primul defect al acestui telefon si anume faptul ca nu suporta multitouch, lucru clarificat de producatorul sau, in cazul in care existau dubii. Stim, cel putin ca multitouch-ul nu este suportat in browser sau in Google Maps, ca si in cazul lui Motorola Droid, dar nu si cand vine vorba de varianta sa europeana, Milestone.

Unitatea de test a venit cu un card microSD de 4 GB, o baterie de 1400 mAh, raspunde perfect la comenzi si functioneaza in reteaua 3G a celor de la T-Mobile, cu AT&T limitat la conexiune EDGE. Aparent, Nexus One este mai rapid decat Droid si vine cu o serie de contacte aurii in partea inferioara, probabil pentru un dock sau accesoriu pentru masina.

Retineti ca in ciuda faptului ca aplicatiile Google testate nu suporta multitouch, sistemul de operare si hardware-ul sunt capabile de multitouch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×