Tabletul Motorola Sholes XT701 apare cu noi imagini, specificatii

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.965 ori
<b>Tabletul Motorola Sholes XT701 apare cu noi imagini, specificatii</b>Direct din Rusia ne vin cele mai noi imagini cu tabletul Motorola Sholes XT701, pe care il puteti admira mai jos. Terminalul a fost recent aprobat de catre PRC, varianta chinezeasca a ANCOM-ului din Romania. Aparent, acest tablet a primit certificarile...

Direct din Rusia ne vin cele mai noi imagini cu tabletul Motorola Sholes XT701, pe care il puteti admira mai jos. Terminalul a fost recent aprobat de catre PRC, varianta chinezeasca a ANCOM-ului din Romania.

Aparent, acest tablet a primit certificarile necesare si este gata de lansare pe piata chineza si rusa incepand cu anul 2010. Sholes XT701 va rula Android 2.1, dupa cum ne informeaza si cei de la Tablet News, iar terminalul va sosi cu un port HDMI, suport pentru playback video 720p si inregistrare video, plus radio FM.

Observati prezenta unei camere cu blitz Xenon in partea din spate, iar rezolutia acesteia se tot schimba, de vreme ce ultimele imagini cu Sholes aratau o camera de 5 megapixeli, iar acum tabletul incorporeaza una de 8 MP.

Tabletul Motorola Sholes XT701

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×