Telefonul Google Nexus One, testat in bataia soarelui versus Motorola Droid (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.496 ori
<b>Telefonul Google Nexus One, testat in bataia soarelui versus Motorola Droid (Video)</b>Este inevitabil sa compari telefoanele Motorola Droid si Google Nexus One, deoarece aceste smartphone-uri Android nu seamana doar ca design, ci si ca specificatii si software. Ei bine, sa vedem cum se descurca ele atunci cand sunt folosite in plina bataie...

Este inevitabil sa compari telefoanele Motorola Droid si Google Nexus One, deoarece aceste smartphone-uri Android nu seamana doar ca design, ci si ca specificatii si software. Ei bine, sa vedem cum se descurca ele atunci cand sunt folosite in plina bataie a luminii soarelui:

Iata inca un episod din ciclul "performante AMOLED", de aceasta data cu Google Nexus One si al sau ecran AMOLED de 3.7 inchi in rol principal si Motorola Droid cu TFT LCD-ul cu diagonala identica in rol secundar. Aceasta comparatie aminteste de duelul similar dintre Samsung Omnia II si Nokia N900, castigat inca o data de modelul cu display AMOLED.

Revenind la comparatia dintre handseturile Android, descoperim imediat ca ecranul AMOLED este mai bine luminat pe Nexus One si ca se comporta mai bine in bataia luminii solare. In conditii de iluminare normala, handsetul produs de Google afiseaza imagini in culori mai vii, iar clipurile video au aceeasi insusire.

Aparent, LCD-ul are ca avantaj in fata AMOLED-ului o imagine mai clara si "mai putin pixelata", dupa cum afirma utilizatoruil din clipul de mai sus, dar trebuie sa mentionam ca display-ul lui Nexus One are si importantul atuu al consumului mai scazut de baterie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×