Un Motorola Droid gratuit sau un Nexus One pentru participantii la GDC

Autor:  | Publicat în:  Motorola 903 ori
<b>Un Motorola Droid gratuit sau un Nexus One pentru participantii la GDC</b>Daca sunteti un gamer impatimit, atunci stiti cu siguranta ca pe langa showul E3, un eveniment important este si Game Developers Conference (GDC), care va avea loc in San Francisco, incepand cu 9 martie. Aparent, Google vrea sa faca o impresie buna si sa...

Daca sunteti un gamer impatimit, atunci stiti cu siguranta ca pe langa showul E3, un eveniment important este si Game Developers Conference (GDC), care va avea loc in San Francisco, incepand cu 9 martie. Aparent, Google vrea sa faca o impresie buna si sa concureze cu Apple si al lor iPhone, astfel ca vor oferi participantilor de la GDC modele Nexus One sau Motorola Droid gratuite.

Ati realizat probabil pana acum ca este o distanta de la cer la pamant intre capacitatile de gaming ale platformei iPhone OS si cele de pe Android. Nu ca software-ul Google nu ar fi capabil sa ruleze jocuri, ba chiar din cele mai variate, de vreme ce suporta Flash, dar grosul developerilor colaboreaza cu Apple.

In plus, avand in vedere dotarile hardware ale lui Motorola Droid si Nexus One, este posibil sa vedem si titluri mai complexe decat Mario pe Android. Ce developer nu ar fi incantat de perspectiva de a primi un Nexus One gratuit, dar si de o colaborare cu Google?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×