Telefonul Hitachi W53H, o frumusete

2.604 ori
<b>Telefonul Hitachi W53H, o frumusete</b>Producatorul Hitachi stie cu siguranta definitia stilului cand vine vorba de telefoane mobile, avand in vedere designul terminalului W53H, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare. Masurand doar 14.2mm in grosime, W53H asigura cea mai buna experienta...

Producatorul Hitachi stie cu siguranta definitia stilului cand vine vorba de telefoane mobile, avand in vedere designul terminalului W53H, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare.

Masurand doar 14.2mm in grosime, W53H asigura cea mai buna experienta utilizatorului sau, iar lista sa de feature-uri este cel putin decenta. Handsetul include un display QVGA OLED cu diagonala de 2.8 inch, dar si o camera de 2 megapixeli si un sistem de navigatie GPS integrat. Toate acestea sunt ascunse de o carcasa al carui design va face cu siguranta telefonul usor de remarcat.

In vreme ce majoritatea producatorilor straini sunt obsedati de handseturi de dimensiuni mici si foarte mici, se pare ca firmele japoneze nu sunt deranjate sa lanseze terminale de mari dimensiuni, cata vreme acestea sunt dotate cu feature-uri de top. Aceasta este probabil si diferenta principala intre producatorii asiatici si cei europeni si din Statele Unite, pentru primii contand mai mult tehnologiile folosite si mai putin designul, iar in cazul celor din urma lucrurile stau invers. Ce preferati? Un telefon aratos sau un telefon superdotat? Hitachi W53H ar putea fi o alegere potrivita, oricare ar fi preferintele dumneavoastra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×