Telefonul ideal in viziunea CNET

Autor:  | Publicat în:  Inedit 942 ori
<b>Telefonul ideal in viziunea CNET</b>Nu este nevoie de un expert pentru a recunoaste numeroasele defecte ale telefoanelor din ziua de azi si, in mod inexplicabil, pentru noi nu exista inca telefonul perfect. Explicatiile variaza: de la o stagnare a tehnologiilor folosite pentru producerea...

Nu este nevoie de un expert pentru a recunoaste numeroasele defecte ale telefoanelor din ziua de azi si, in mod inexplicabil, pentru noi nu exista inca telefonul perfect.

Explicatiile variaza: de la o stagnare a tehnologiilor folosite pentru producerea bateriilor la capitalism - producatorii ne dau constant motive sa dorim o versiune mai buna a terminalelor. Oricum am privi situatia, exista loc de mult mai bine. Iata ca exista si persoane care stiu ce vor, cand vine vorba de terminale cu dotari de actualitate, iar prin acesti exclusivisti se numara si Andrew Lim, de la CNET UK.

Editorul a descris telefonul perfect in viziunea sa, cu toate detaliile si, in mod surprinzator, ideea sa e perfect realizabila cu tehnologia folosita in 2007. Totusi camera de 5 megapixeli dotata cu zoom optic de 3x intr-un terminal cu o grosime de 10mm ar putea fi o problema. Terminalul de vis include un MP3  player si suporta optiunea de customizare a mesajului de alerta in caz de descarcare a bateriei. Astfel veti putea fi alertati cand bateria este la 30% sau aproape descarcata, eventual mai devreme. Acelasi terminal ideal va avea o memorie interna de 4GB on-board si optiunea de a adauga inca 8GB de memorie externa prin intermediul sloturilor microSD HC.

Browserul telefonului de vis va suporta flash, HTML, JavaScript si XML, conbinand aspecte din browserele de pe Nokia si Opera. Veti putea naviga in pagini afisate in marimea lor standard iar clientul de email incorporat va va permite sa accesati numeroase conturi de mail, inclusiv Microsoft Exchange si BlackBerry. La capitolul design telefonul sta destul de bine, avand dimensiuni reduse (10 cm lungime, 5,3 cm latime) si fiind destul de subtire – 10 mm. Surprinzator, telefonul ideal nu are touchscreen, ci taste, fiind ideal pentru userii care doresc feedback tactil.

Un astfel de terminal ar concura cu siguranta cu orice model Sony-Ericsson si chiar cu iPhone, dar lipsa touchscreenului i-ar putea descuraja pe unii utilizatori care deja s-au obisnuit cu o interfata de genul TouchFlo, de pe terminalul HTC Touch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×