Motorola Milestone, vandut ca painea calda in Europa

2.020 ori
<b>Motorola Milestone, vandut ca painea calda in Europa</b>Motorola Droid s-a vandut foarte bne in Statele Unite prin operatorul Verizon, astfel ca nu vedem nici un motiv ca varianta sa europeana, Milestone sa nu atinga aceleasi performante. Si asta mai ales avand in vedere faptul ca doar in Marea Britanie,...

Motorola Droid s-a vandut foarte bne in Statele Unite prin operatorul Verizon, astfel ca nu vedem nici un motiv ca varianta sa europeana, Milestone sa nu atinga aceleasi performante. Si asta mai ales avand in vedere faptul ca doar in Marea Britanie, retailerul eXpansys a ramas fara unitati ale handsetului in doar cateva ore de la punerea sa in vanzare.

Intre  timp, speculatiile afirma ca Motorola ar fi vandut peste 1 milion de telefoane Droid in SUA in perioada de o luna de la lansarea handsetului. Cei de la eXpansys afirma ca stocul de unitati Milestone a fost epuizat la doar 3 ore de la debutul vanzarilor, astfel ca terminalul a devenit cel mai rapid ca vanzare din istoria de 11 ani a site-ului, depasindu-l chiar si pe iPhone.

Intrebarea este cate unitati avea retailerul la dispozitie pentru vanzarea initiala, iar ceea ce stim la aceasta ora este ca eXpansys au primit peste 1000 de pre-comenzi pentru acest model. Speram ca handsetul Android 2.0 Motorola Milestone sa ajunga si in Romania si sa nu ne confruntam cu probleme similare cu stocurile.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×