Telefonul lui James Bond din 1997 avea scanner de amprente Înainte de iPhone 5S (Video)

1.573 ori
<b>Telefonul lui James Bond din 1997 avea scanner de amprente Înainte de iPhone 5S (Video)</b>Probabil știți că iPhone 5S nu e chiar primul telefon cu scanner de amprente, de vreme ce Motorola Atrix 4G se poate lăuda cu această performanță. Dacă modelul Atrix a fost lansat în 2011, ei bine iată că în 1997 un handset Ericsson avea o...

Probabil știți că iPhone 5S nu e chiar primul telefon cu scanner de amprente, de vreme ce Motorola Atrix 4G se poate lăuda cu această performanță. Dacă modelul Atrix a fost lansat în 2011, ei bine iată că în 1997 un handset Ericsson avea o asemenea dotare, cel puțin teoretic.

E vorba despre telefonul lui James Bond din filmul cu Pierce Brosnan, Tomorrow Never Dies. Terminalul era un Ericsson JB988 modificat special pentru agentul secret al Marii Britanii. Handsetul avea un buton special pentru autentificare, dar și funcția de pornire a automobilului și un aparat cu șocuri electrice încorporat.

Autentificarea are loc la minutul 1:54 în clipul de mai jos și că de obicei filmele inspiră realitatea. După cum bine știți deja primele telefoane și chiar primele telefoane cu clapeta sunt inspirate de serialul Star Trek din anii 70. Oare ce filme moderne vor inspira telefoanele viitorului?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×