Telefonul MashiMaro prezentat in Coreea

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 786 ori
<b>Telefonul MashiMaro prezentat in Coreea</b>CLKO Entertainment a prezentat in cadrul Character Fair de la Seoul telefonul MashiMaro, cunoscut sub numele de M801 in Coreea. Handsetul foloseste retele GSM si va fi vandut doar pe teritoriul Asiei, in special in Hong Kong, Taiwan, Malaezia, Tailanda si...

CLKO Entertainment a prezentat in cadrul Character Fair de la Seoul telefonul MashiMaro, cunoscut sub numele de M801 in Coreea.

Handsetul foloseste retele GSM si va fi vandut doar pe teritoriul Asiei, in special in Hong Kong, Taiwan, Malaezia, Tailanda si alte cateva tari. La prima vedere terminalul este un slider clasic, dotat cu o camera al carui numar de megapixeli nu il cunoastem inca. Dupa o scurta privire aruncata handseturilor ultra slim produse de Samsung, M801 pare "obez", in comparatie cu acestea. Detaliile despre pretul si data de lansare a terminalului nu sunt inca date publicitatii.

Nu ne surprinde sa observam recent ca majoritatea lansarilor de terminale tintesc catre publicul asiatic, fanatic cand vine vorba de tehnologie de varf. Europa nu poate fi considerata nici macar o piata secundara pentru producatorii asiatici, care cu greu isi orienteaza produsele catre SUA, apoi peste un an sau doi de la lansarea asiatica, si catre "Batranul Continent". Banuim ca, in curand chiar si Nokia va incepe sa lanseze terminale in exclusivitate pentru tarile asiatice, lasand Europa intr-un con de umbra.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×