Telefonul Microsoft (Pink Turtle), in teste la FCC?

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.322 ori
<b>Telefonul Microsoft (Pink Turtle), in teste la FCC?</b>Dupa cateva luni bune de zvonuri ce au legatura cu un presupus telefon Microsoft, iata ca acesta devine real, el fiind la aceasta ora testat de catre autoritatea americana FCC. Pe numele sau (temporar) Turtle, acest handset ar trebui, teoretic sa faca...

Dupa cateva luni bune de zvonuri ce au legatura cu un presupus telefon Microsoft, iata ca acesta devine real, el fiind la aceasta ora testat de catre autoritatea americana FCC. Pe numele sau (temporar) Turtle, acest handset ar trebui, teoretic sa faca parte din Proiectul Pink, desi acesta facea referire la un Zune Phone.

Este in mod sigur vorba de un terminal Windows Mobile 7, iar daca acest model vi se pare familiar, el este exact acelasi cu designul prezentat de Gizmodo in 2009. Sharp este producatorul ciudatului gadget, folosindu-si experienta acumulata din crearea handseturlor Danger Sidekick. Din pacate nu cunoastem specificatiile telefonului, care ar trebui sa fie un slider dual band CDMA cu suport Bluetooth si WLAN.

Ramane de vazut daca si celalt model scapat de Gizmodo, Pure, aparent tot produs de Sharp este real, de vreme ce el este mai aratos si aminteste de designul HTC sau chiar si de Sidekick. Sa fie acesta "Zune Phone" pe care il vom vedea prezentat maine la MWC 2010?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×