Telefonul Microsoft Surface ar putea deveni o realitate! CEO-ul Steve Ballmer face o aluzie la acesta!

1.037 ori
<b>Telefonul Microsoft Surface ar putea deveni o realitate! CEO-ul Steve Ballmer face o aluzie la acesta!</b>într-o scrisoare recentă către acționarii Microsoft Steve Ballmer, CEO al companiei a subliniat importanta produselor în house Microsoft, dar și faptul că nu își va abandona partenerii. Tradițional Microsoft este o companie software, dar are și...

într-o scrisoare recentă către acționarii Microsoft Steve Ballmer, CEO al companiei a subliniat importanta produselor în house Microsoft, dar și faptul că nu își va abandona partenerii. Tradițional Microsoft este o companie software, dar are și produse hardware de succes precum consola Xbox sau tableta Surface, care promite să fie un succes. De ce nu și un telefon Microsoft Surface?

în scrisoarea lui Ballmer este menționat faptul că pe viitor MS va produce terminale specializate, de calitate înaltă și va continua colaborarea cu partenerii săi în cadrul unui ecosistem larg de produse Windows. CEO-ul a ținut să mentionze și că există 1.3 miliarde de utilizatori Windows la nivel global, iar zonele în care Microsoft poate crește sunt cloud computing, o platformă comună pe PC, tableta și telefon, servere și interacțiunea cu utilizatorul, conform lui Ballmer.

Pentru cei care nu știu, Microsoft a mai încercat să producă telefoane mobile în trecut, cu câțiva ani în urmă, iar proiectul a purtat numele de Kin. A fost vorba despre două telefoane produse în parteneriat cu Sharp, creatorul seriei Sidekick. Proiectul a eșuat atât de lamentabil încât Microsoft nici nu îl mai menționează, de aceea Ballmer și ai lui trebuie să aibă mare grijă de această dată. Mai jos vedeti telefoanele Kin:

Kin One & Two

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×