LG Nexus 4 Își face apariția În inventarul celui mai mare retailer de telefoane din Europa, Carphone Warehouse

Autor:  | Publicat în:  LG 982 ori
<b>LG Nexus 4 Își face apariția În inventarul celui mai mare retailer de telefoane din Europa, Carphone Warehouse</b>Carphone Warehouse este cel mai mare retailer independent de telefoane mobile din Europa, deci e cu atât mai important când această companie pare a avea în inventar un așa numit LG Nexus 4. Să fie acesta telefonul LG Optimus Nexus despre care toată...

Carphone Warehouse este cel mai mare retailer independent de telefoane mobile din Europa, deci e cu atât mai important când această companie pare a avea în inventar un așa numit LG Nexus 4. Să fie acesta telefonul LG Optimus Nexus despre care toată lumea vorbește? E posibil! în ultimele zile a avut loc o avalanșă de zvonuri legate de acest model și au ajuns pe web și fotografii.

Ce nu avem încă este un nume și un branding clar pentru acest smartphone. LG Nexus 4 sună bine și are și sens, având în vedere că acesta este al patrulea telefon Nexus. Terminalul are ca opțiuni în inventar variante de culoare neagră sau albă. Despre acest model știm că ar trebui să vină cu un display de 4.7 inch, cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli, procesor quad core Qualcomm Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz și Android 4.1 Jelly Bean. în plus, telefonul va avea și 2 GB RAM și o cameră de 8 megapixeli, dacă zvonurile sunt reale.

Ne apropiem cu pași rapizi de aniversarea unui an de la lansarea lui Galaxy Nexus, deci Google mai are foarte puțin timp până la lansarea următorului telefon Nexus. Ați cumpăra un LG Nexus 4, mai ales având în vedere zvonurile legate de memoria sa internă de doar 8 GB și lipsa unui slot microSD?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×