Telefonul mobil de la Google lansat peste 2 saptamani? Improbabil...

Autor:  | Publicat în:  Google 958 ori
<b>Telefonul mobil de la Google lansat peste 2 saptamani? Improbabil...</b>Conform unor surse interne din India, Google se afla in discutii cu marile companii de telecomunicatii locale, Bharti Airtel si Vodafone Essar in legatura cu motivul zvonurilor recente: Google Phone. Conform informatiilor primite de la India Abroad, o...

Conform unor surse interne din India, Google se afla in discutii cu marile companii de telecomunicatii locale, Bharti Airtel si Vodafone Essar in legatura cu motivul zvonurilor recente: Google Phone.

Conform informatiilor primite de la India Abroad, o lansare in exclusivitate va avea loc intr-un termen (foarte nesigur) de 2 saptamani. Discutiile se axeaza pe stabilirea unei date oficiale de lansare, care va avea loc simultan, atat in SUA cat si in Europa. Singura problema, in cazul terminalului este aprobarea pe care Google trebuie sa o primeasca de la FCC . Conform aceleiasi surse, Google planuieste sa investeasca intre 7 si 8 milioane de dolari in acest proiect.

Problema cu intreaga “poveste frumoasa” este lipsa declaratiilor oficiale din partea Google. Intrebat daca vom vedea un gPhone in curand, un reprezentat al gigantului motoarelor de cautare a afirmat ca nu doreste sa comenteze in legatura cu astfel de speculatii sau zvonuri. Totusi, Google are un angajament fata de utilizatorii sai, acela de a le oferi accesul la totalitatea informatiilor disponibile pe glob. Pentru o indeplini astfel de sarcina, va fi cu siguranta nevoie de un telefon mobil care sa se potriveasca perfect scopurilor Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×