Telefonul mobil este mai important decat portofelul sau laptopul

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.002 ori
<b>Telefonul mobil este mai important decat portofelul sau laptopul</b>Un studiu international, sponsorizat de catre Nortel a demonstrat faptul ca in general tinem mai mult la telefonul mobil decat la orice alt gadget sau obiect. De asemenea, telefonul este obiectul pe care am prefera cel mai putin sa-l pierdem, arata...

Un studiu international, sponsorizat de catre Nortel a demonstrat faptul ca in general tinem mai mult la telefonul mobil decat la orice alt gadget sau obiect. De asemenea, telefonul este obiectul pe care am prefera cel mai putin sa-l pierdem, arata acelasi studiu.

Peste o treime dintre repondentii la studiul efectuat de catre compania IDC au afirmat ca ar prefera sa aiba la ei telefonul mobil, in locul portofelului sau laptopului, daca ar trebui sa plece de acasa timp de 24 de ore. Sondajul a demonstrat si ca un numar tot mai mare de persoane pot fi considerate "hiperconectate", ceea ce inseamna ca acestea folosesc 7 terminale sau chiar mai multe (inclusiv telefoane mobile si laptopuri).

Cei care au afirmat ca utilizeaza atat de multe device-uri, o fac fie acasa, fie la munca si folosesc 9 aplicatii cel putin, pentru a-si verifica mailul sau pentru a vizita retele de social networking gen Facebook. Studiul a aratat ca utilizatorii din China sunt cei mai "hiperconectati", in vreme ce canadienii si repondentii din Emiratele Arabe Unite au cel mai mic numar de astfel de maniaci tehnologici. Studiul a acoperit 17 tari si a mentionat si faptul ca numarul celor "hiperconectati" va creste la 40% peste 5 ani.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×