Telefonul Nokia BMW soseste cu GPS si camera video performanta

7.736 ori
<b>Telefonul Nokia BMW soseste cu GPS si camera video performanta</b>Se intampla destul de rar sa vedem un telefon mobil care sa indeplineasca si rolul de camera video si sa o faca bine. Ei bine este si cazul acestui concept, realizat de catre Evgen Designer si care poate fi admirat mai jos. Colaborarea dintre Nokia si BMW...

Se intampla destul de rar sa vedem un telefon mobil care sa indeplineasca si rolul de camera video si sa o faca bine. Ei bine este si cazul acestui concept, realizat de catre Evgen Designer si care poate fi admirat mai jos.

Colaborarea dintre Nokia si BMW este una extrem de improbabila, mai ales dupa scandalul de la Bochum, care i-a facut pe germani sa displaca brandul finlandez. Totusi, aceasta este doar un telefon concept, dar unul dotat cu GPS si cu un design foarte atractiv. Observati ca sectiunea care include LCD-ul acestui handset se poate detasa la 90 de grade, comportandu-se exact ca display-ul unei camere video.

Nokia BMW concept

Camera de pe Nokia este plasata in partea inferioara a terminalului, locul in care am integra de obicei un proiector. Ideea nu se dovedeste a fi deloc rea, dar ne intrebam cum vom reusi sa manuim acest telefon, de vreme ce el pare greu de tinut in mana chiar si fara a avea functia de camera, datorita carcasei sale glossy.

Sursa: Concept-Phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×